måndag 10 november 2008

Tredagarshelg slut, över och kaputt

Fan i mig om inte tre lediga dagar gick minst lika snabbt som två och kändes knappt som en! Och jag blir inte det minsta förvånad om dom fem kommande går långsamt nog för att kännas som 10! Det här med tid är skumt. Svårt att förstå att det är en tredjedel in i november och således snart december, jul och nytt år!

Hade fredagen ledig eftersom jag jobbade helgen veckan innan och nån lag om arbetstid och vilotid kickade in och gav mig en gratis ledig dag. Hade stora planer för denna dag som involverade slappande, träning och spelande. Dom sprack lite efter att elektrikern kom förbi för att kolla på vår icke fungerande TV-slinga på övervåningen och bestämde sig för att det var lika bra att ge sig på att fixa den när han ändå var där. Så till slut, lagom tills vi snart ska lämna huset, så går det se på tv på hela övervåning och inte bara i sovrummet och klädkammaren. Inte för att behovet funnits men nu funkar det i alla fall. Och kablarna inne i väggarna luktar dessutom gott eftersom dom använde tvål som smörjmedel!

Lite spelande han det bli i helgen dock, några tusen monster fick sätta livet till i Titan Quest som jag köpte för det väldans överkomliga priset $19.90 (plus moms) på Steam för nån vecka sen. Titan Quest är ruggigt likt dunderklassikern Diablo 2 fast man är i antikens Grekland istället och spöar titaner och cykloper. Efter ett drygt år i online-spelandets värld är det faktiskt väldigt skönt med något offline som inte kräver att man lägger timmar för att ta sig igenom en raid och är beroende och 10 till 25 andra personer.

Men nu är det måndag och det är bara att se fram mot nästa helg... Suck...

Inga kommentarer: