fredag 24 april 2009

Fredag, lön och sommar!!

Fredag! Ännu en jobbvecka närmar sig sitt slut! Jobbdagens 7.45 timmar är oftast lite lättare att plåga sig igenom på fredagar. Kan ha lite och göra med att det sällan blir 7.45 timmar på fredagar. Idag är det en lite bättre fredag än vanliga fredagar till och med då den sammanfaller med lönedag. Dessutom råkar lönedagen sammanfall med bonusutbetalning samt en hel hög övertidstimmar sen jag var på Irland så på det hela taget är det näst intill en superfredag när den dessutom toppas med det bästa vädret på ett par veckor :-)

Även träningsveckan har kommit till ett slut om inget oplanerat inträffar under helgen. Slutfacit blev dom traditionella tre gympassen och spinningpassen plus två(!!!) löppass på totalt över en mil!! ~1.2 mil närmare bestämt Nu är det säkert för dom flesta ingen särskilt fantastisk distans men för en som för tre-fyra veckor sen var helt övertygad om att det var en myt som borde testas av Mythbusters att det faktiskt går att springa mer än kanske 2.5 kilometer så är det ett väldigt tillfredsställande resultat :-)

Gårdagens löprunda utökades med 600 meter och slutade på 6.4 kilometer med en snitttid på 5.40 minuter per kilometer. 3.6 kilometer kvar till mitt uppsatta mål på 10 kilometer. Danko Jones är för övrigt helt fantastisk musik att springa till, alldeles lagom tempo!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Vad är vonusutbetalning? ;)

Patric sa...

Sjukt bra låt! Sjukt bra video! Sjukt bra löpt! Ska försöka komma ikapp dig på söndag. Sen tar vi halvmaran i Kristanopel till sommaren :-)