måndag 26 januari 2009

R.I.P. du saknade helg

Så var det än en gång måndag. Får vänta några veckor innan jag kan skriva att den som vanligt började nere på gymet vid halv sju men lyckas jag komma dit nästa måndag oxå så börjar jag i alla fall få en grund för det påståendet.

Förhoppningsvis kommer denna träningsveckan blir mer omfattande än förra veckan som efter storslagna planer slutade med ett spinningpass, ett styrketräningspass samt en ny bakantsskap då jag provade på forza igår. Var ett rätt kul pass, kommer nog köra det fler gånger. Märktes tydligt i handleder och armar att det var ovana rörelser men det blir väl bättre sen.

Ikväll blir det spinning. Ser fram mot det. Jättemycket. Verkligen. Misstänker att skallen kommer myllra av allt fler ursäkter att inte gå dit ju närmare det kommer och våndan kommer komma krypande. Men va fan. Det är 55 minuter, sen är det över. Jämför man det med arbetsveckan är ju spinning rätt smärtfritt att ta sig igenom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Forza verkade lite coolt. Inte för stelt med fäktandet?

Tobbe sa...

Nja, inte så stelt, lite lagom. Var en 5-6 olika tekniker kanske. Lite förvirrande och inte alls så lätt som det lät. Allt japanskt ska vara lite lagom stelt :-)